Nordsjællands stabile og erfarne servicepartner
Kontakt

Referencer

Vi sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde.
Vi elsker vores samarbejdspartnere!

Vi gør hverdagen nemmere for vores kunder

Hos CE Service ApS er vi stolte af vores referencer, og vi gør en dyd ud af et veludført arbejde til aftalt tid og pris, hvor vores høje serviceniveau samtidig sikre at kunderne får leveret, hvad de betaler for.

Arne Pedersen A/S er en familieejet virksomhed, som er drevet efter en filosofi om "Mød til tiden, og gå ikke på kompromis med kvaliteten i arbejdet" Dette forventer vi også af vores samarbejdspartnere specielt ved flyttelejligheder, således der ikke sker huslejetab for udlejer. Det stiller stor krav til kvalitet i det udførte arbejde, specielt rengøringen der ofte er de sidste inden aflevering. 

Arne Pedersen A/S kan derfor give CE Service vores varmeste anbefaling, da de løbende kvalitetssikrer det udførte stykke arbejde, med en sans for hurtig og effektiv service, og en fleksibilitet der gør det nemt for os i Arne Pedersen A/S at være kunde. 
Henrik Lond Christiansen
Økonomidirektør 
Vi har i flere år brugt CE Service til rengøring af flyttelejligheder, samt udførelse af ejendomsservice, så som renholdelse af ydre arealer, græsslåning og glatførebekæmpelse.

Personalet bestræber sig altid på at udføre opgaverne bedst muligt og vi værdsætter også den gode og tætte kontakt til ledelsen, som altid er venlige og imødekommende overfor vores ønsker.

Vi kan kun give CE Service vores bedste anbefalinger.
Mikael Schaub
Vicevært
Vi udvikler software til kvalitetsstyring/ledelsessystemer, så for os betyder kvalitet, stabilitet og tillid alt. CE Service har igennem de 10+ år vi har været kunde, altid udført et godt arbejde.

Kendetegnet for CE Service er, at de leverer service ud over det forventede, og det værdsætter vi meget. Vi giver derfor vores varmeste anbefalinger.
Carsten Bækmand
COO
“SJEB er en virksomhed, der sælger sikkerhed og virksomhedsbranding i form af erhvervsbeklædning. Vores salg foregår blandt andet i vores fysiske forretninger. Her er det alt afgørende, at forretningerne er indbydende, hvilket CE Service bidrager til. Vi stiller høje krav til kvalitet, punktlighed samt medarbejderforhold, hvilket CE Service efterlever på alle parameter, som skaber en tryghed hos os. Personalet er professionelle og serviceminded samt klar til at gå den ekstra mil. Jeg kan derfor klart anbefale CE Service, hvis man søger en dygtig og pålidelig samarbejdspartner.”
Ebbe Thorn
Afdelingschef SJEB Hillerød

Services

Vi er et kvalitetsbevidst og pålideligt rengøringsfirma med mere end 10 års erfaring indenfor vores kerneydelser
Afspil video
Erhvervsrengøring
Brug jeres tid på at drive virksomheden
Vinduespolering
Vi sørger for I har præsentable vinduer
Trappevask
Jeres garanti for et ordentlig førstehåndindtryk
Håndværkerrengøring
Vi tager os af skraldet, og sørger for rene overflader
Flytterengøring
Vi gør klar til besigtigelse og efterfølgende indflytning
Grønne områder
Grønne fingrer sikrer både vedligholdelse og fornyelse
Ejendomsservice
Vi tager os af ejendommens driftopgaver
Total løsning
Saml flere af vores løsninger, og få en individuel og skræddersyet rengøringsløsning
KONTAKT OS

Start dialog med os i dag

Hvis du har et spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud, er du altid velkommen til at kontakte os.
KONTAKT OS
Kvalitetsbevidst og pålideligt rengøringsfirma med mere end 10 års erfaring, der udfører erhvervsrengøring, ejendomsservice, trappevask, vinduespolering samt øvrig facility management.
Kontakt os
Vindingevej 10 
4000 Roskilde
Copyright © 2021 CE Service ApS.
crossmenu